به گزارش سراج24، اسحاق جهانگیری روز شنبه پس از بازدید از ایسنا در جمع کارکنان این خبرگزاری ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: توافق هسته ای کار بزرگی بود که ایران در برابر 6 قدرت جهانی از پای میز مذاکره سربلند و پیروز بیرون آمد.
وی اظهار داشت: چه کسی تصور می کرد چنین شرایطی در درون احزاب جمهوریخواه و دموکرات آمریکا ایجاد شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به دستاوردهای بزرگ به دست آمده از توافق هسته ای گفت: چه کسی تصور می کرد اختلاف این چنین بین آمریکا و رژیم صهیونیستی به وجود آید.
جهانگیری با اشاره به این که کسانی که در دنیا ایران هراسی به راه انداخته بودند، امروز شاهد شکل گیری ایران دوستی هستند، گفت: هرچه این دستاوردهای بزرگ را تبیین کنیم، به افتخارات ملت افزوده خواهد شد و غرور و عزت یک ملت آینده آن را درخشان خواهد کرد.
وی ادامه داد: باید به این نکته توجه داشت که چه کسی تصور می کرد در خصوص موضوعات بین المللی ایران با 6 کشور قدرتمند گفت وگو کند و رژیم صهیونیستی امروز احساس کند که بزرگ ترین بازنده است حتی دولت آمریکا نیز به سروصدای رژیم صهیونیستی توجهی نکند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: متاسفانه نخبگان و سیاستمداران آمریکا در سال های اخیر وابسته به پول هایی شده اند که دریافت می کنند تا حرف بزنند. ما امروز می دانیم برخی کشورهای منطقه و رژیم صهیونیستی مبالغ هنگفتی هزینه می کنند تا سخنی از زبان سیاستمداران آمریکا در مخالفت با توافق گفته شود.
جهانگیری تصریح کرد: بعد از این دوران اروپایی ها احساس می کنند که باید راه خود را از آمریکا جدا کنند و به رغم همه سروصداهایی که ایجاد شده این موجی که در اروپا به وجود آمده و فشاری که برای آمدن به ایران و اعلام اجرایی کردن توافق دارند، قابل توجه است.
وی گفت: معتقدم آمریکایی ها اگر به هر دلیلی در این زمینه همراهی نکنند، دیگر دنیا با آنها همراهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی و آمریکا منزوی خواهند شد و اینجاست که ایران دست به بازی برد - برد زده است.
منبع:نسیم



